Uitnodiging voor de volgende donateursbijeenkomst
Geplaatst: 4 oktober 2019

Uitnodiging voor het bijwonen van de donateursbijeenkomst, die plaatsvindt op zaterdag 2 november 2019 van 14:00-16:30 uur in het Auditorium van het NLR in Amsterdam. De lezing is getiteld: Het project nieuwbouw en renovatie van de NLR-gebouwen in Amsterdam en Marknesse. Spreker is: Michel Brouwer.

Het bestuur van de erfgoedstichting presenteert aan zijn donateurs en aan overige belangstellenden het volgende programma:

13:30 uur  Zaal open (koffie/thee)
14:00 uur  Welkom door de voorzitter
14:15 uur  Lezing
16:00 uur  Drankje en hapjes in het Auditorium
16:30 uur  Einde

U kunt zich tot uiterlijk 26 oktober aanmelden per e-mail bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van naam, adres (ook van de introducés).
Tot zaterdag 2 november bij het NLR!

  TOELICHTING  

In 2009 en 2010 werden de nieuwbouw- en renovatieplannen van het NLR voor de vestigingen in Amsterdam en Marknesse steeds concreter.
In 2011 kreeg Michel Brouwer het aanbod om projectleider te worden voor de uitvoering van de nieuwbouw- en renovatieplannen. Dit was geen eenvoudige opdracht. Hij moest, zoals bij elk groot project, binnen een vastgesteld budget en binnen een bepaalde tijd zorgen dat de nieuwe huisvesting werd gerealiseerd. Er werd zowel nieuwbouw gepleegd als een grote renovatie van onder andere de twee rijksmonumenten.
Uiteraard stellen de NLR-medewerkers
hoge eisen aan de gebouwen waar hun faciliteiten worden ondergebracht en optimaal moeten kunnen functioneren. Bovendien moest het werk natuurlijk gewoon door gaan. Na ongeveer negen jaar van verhuizingen, slopen, renoveren en bouwen heeft de laatste verhuizing in Marknesse plaatsgevonden en worden de lege en oude gebouwen gesloopt. Met zijn fraaie nieuwe en gerenoveerde gebouwen, volgens de laatste milieu- eisen gebouwd, kan het NLR weer
een lange tijd mee.

Webdesign Martin