Bezoek aan het museum

De toegang tot het museum is beperkt tot medewerkers van het NLR die het in principe zonder begeleiding kunnen bezoeken. Voor derden en/of genodigden geldt dat zij

het museum kunnen bezoeken binnen de regels gesteld door de afdeling Beveiliging van het NLR, wat o.a. betekent dat aanmelding vooraf moet plaatsvinden en begeleiding tijdens het bezoek door een bevoegd persoon.

 

De mogelijkheid bestaat voor NLR-medewerkers dat zij individueel of in een groep, b.v. tijdens een afdelingsuitje, door vrijwilligers worden begeleid en van hen toelichting ontvangen. Hiervoor kan in overleg een programma worden samengesteld van minimaal ca. twee uren. Aanvragen hiervoor kunnen worden ingediend per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Geïnteresseerden die niet werkzaam zijn bij het NLR, die het museum willen bezoeken worden verzocht vooraf een verzoek in te dienen bij het bestuur, per e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., onder vermelding van naam, adres en woonplaats. Per e-mail ontvangt u dan bericht terug of en zo ja wanneer u rondgeleid kunt worden.

Webdesign Martin